Selecteer een pagina

Dinsdagavond 11 december maakten de griffier en voorzitter ruimte voor zeven ouders van het Leids Initiatief voor Educatie (LIVE) bij agendapunt burgers aan het woord bij de Raadscommissie Onderwijs van Gemeente Leiden. Waar normaal 15 minuten tijd voor is, werd er nu 46 minuten aan besteed. Een emotioneel pleidooi van ouders voor het recht op onderwijs voor hun kinderen. Leiden, gaat er nu beweging komen?!

Famke G├╝ler, raadslid Partij Sleutelstad, stelt namens Partij van de Dieren, SP en VVD een rondvraag over het LIVE waarvoor de financiering stopt per 1 januari 2019, dit fragment is terug te luisteren vanaf agendapunt 3: Medelingen, Rondvragen.

Hierbij de link:

https://leiden.raadsinformatie.nl/vergadering/491519/raadscommissie%20Onderwijs%20en%20Samenleving%2011-12-2018